De Durlinger Shoetime Group (DSG B.V.) is begin 2016 ontstaan uit een fusie tussen de familiebedrijven Durlinger’s Schoenbedrijf en Shoetime Retail B.V.. Onder het motto “Samen Sterk” hebben beide ondernemingen toen de krachten gebundeld, wat heeft geleid tot een organisatie die zich de grootste schoenenverkoper van Zuidoost Nederland mag noemen. De historie van beide bedrijven gaat ver terug, van Durlinger zelfs tot in 1881, toen in Sittard de eerste schoenenwinkel werd geopend. In de loop der jaren zijn zowel Durlinger als Shoetime vertrouwde namen in de winkelstraten van Limburg en Brabant geworden, en ook online is er inmiddels met twee webwinkels een sterke positie opgebouwd.

Anno 2016 heeft Durlinger (“The Shoe Family”) 37 filialen, en deze winkels hebben met name een sterke marktpositie als familiewinkel met een breed aanbod van merkschoenen. Shoetime (30 filialen) is een formule waarbij “value for money” hoog in het vaandel staat, oftewel kwaliteitsschoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Naast deze twee formules behoren er ook nog 5 Tamaris Stores tot DSG.

In totaal zijn er 430 medewerkers bij onze organisatie werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Panningen (gemeente Peel en Maas).

Klik hier voor de webshop van Durlinger Schoenen

Klik hier voor de webshop van Shoetime